top of page

MEXEM
Broker

MEXEM is een Europese broker of beleggingsplatform. Via hun app of website kun je als Belgische belegger aandelen, obligaties en ETF's verhandelen. 

Thomas gebruikt MEXEM al een paar jaar omwille van de lage kosten, het uitgebreide productaanbod en omwille van toffe, gratis features zoals auto-invest, waarbij je elke maand automatisch kunt beleggen in een ETF naar keuze. 

MEXEM: Europese lagekostenbroker met breed aanbod

Saxo
Broker

Saxo is de goedkoopste broker van België. Via hun app en website kun je gemakkelijk producten zoals aandelen, obligaties en ETF's kopen en verkopen. 

Je kunt bij Saxo een individuele rekening, een gemeenschappelijke rekening of een rekening op naam van je vennootschap openen. Het grote voordeel aan
Saxo is dat alle Belgische belastingen automatisch worden ingehouden.

SaxoInvestor: Belgische Saxo app om te beleggen op de beurs

GoldRepublic

Edelmetalen platform

GoldRepublic is een online platform uit Nederland waarmee je fysiek zilver, goud en platina kunt kopen en laten bewaren in kluizen in Zürich, Frankfurt of Amsterdam. 

Als gebruiker ontvang je een eigendomsbewijs van je aankopen. Via het spaarplan van GoldRepublic kun je automatisch elke maand in edelmetalen beleggen. GoldRepublic heeft meer dan 50.000 gebruikers en bijna €1 miljard aan edelmetalen onder beheer.

Gold Republic: edelmetalen platform

getquin
Portfolio tracker

getquin is een gratis investerings- en vermogenstracker. Via de getquin app krijg je een overzicht van je totale vermogen en verschillende types investeringen.

Thomas maakt gebruik van getquin om zijn totale vermogen op te volgen: vastgoed, beursbeleggingen, edelmetalen, spaargeld, etc. Als je de app linkt aan je broker(s), krijg je een handig overzicht van je dividenden in het verleden en de toekomst. 

getquin, een gebruiksvriendelijke investerings- en vermogens tracker

PeerBerry
P2P-leenplatform

PeerBerry is een gebruiksvriendelijk peer-to-peer lending platform waarmee je geld kunt lenen aan bedrijven en vastgoedontwikkelaars.

Het historische gemiddelde brutorendement op PeerBerry is meer dan 11% per jaar. Er werd al voor €3 miljard aan geld uitgeleend via dit Europese platform. Peerberry heeft bijna 100.000 gebruikers. 

PeerBerry, een peer-to-peer lending platform met rendementen van 11% per jaar

Esketit
P2P-leenplatform

Esketit is een peer-to-peer lending platform dat gebruikers toelaat om geld te lenen aan consumenten en bedrijven in verschillende geografieën. 

Het gemiddelde brutorendement op Esketit is ongeveer 12 procent per jaar. Er werd al voor bijna 10 miljoen euro aan interest uitbetaald via dit Europese platform. Vandaag telt Esketit meer dan 20.000 gebruikers.

P2P-leenplatform Esketit

Robocash
P2P-leenplatform

Robocash is een P2P leenplatform waarmee je geld kunt lenen aan consumenten in verschillende landen. Vandaag wordt je geld vooral geleend aan consumenten in Azië.

Het platform richt zich hoofdzakelijk op het financieren van kortetermijnleningen die zijn verzekerd door 30-daagse terugkoopgaranties. In totaal werd al voor bijna €1 miljard aan leningen gefinancierd via Robocash.

P2P-leenplatform Robocash
bottom of page